Fiecare călătorie contează

Newrest Wagons-Lits este liderul european pe piața serviciilor de tren, cu 750 de călătorii zilnice. Scopul este de a produce soluții pentru așteptările operatorilor feroviari care caută cel mai bun serviciu de tren la prețul potrivit pentru clienții lor.

Partenerul nostru global Newrest Wagon-Lits, prin oferirea celor mai bune servicii de tren de zi și de noapte pentru 17 milioane de pasageri în fiecare an, creează o experiență extraordinară. Echipele cu experiență oferă managementul lanțului de aprovizionare, precum și tehnologii avansate.

CIFRE GLOBALE
İKON-1
31445
Mesele Servite Pe Zi
Icon-pays
7
În Țară
İKON-3
2929
Angajat

 

Newrest Wagon-Lits oferă o gamă largă și completă de servicii în cadrul trenului: bar, vagon de luat masa, servicii de primă clasă, vânzare mobilă, comenzi online și divertisment în interiorul trenului. NewrestWagons-Lits, care este responsabil pentru echiparea trenurilor, pregătește, administrează și stochează toate produsele necesare pentru buna funcționare a serviciilor trenului și confortul pasagerilor.

Astfel, echipele oferă operatorilor feroviari un lanț de aprovizionare complet și armonios cum ar fi : achizițiile și gestionarea stocurilor, încărcarea și descărcarea sincronizată a produselor, serviciile de inspecție înainte de plecare.
Cunoașterea și experiența grupului Newrest în operațiuni logistice complexe aplicate mediului feroviar îi permite să proiecteze și să dezvolte facilități logistice speciale și echipamente pentru operațiuni.