Parıltım Newrest oferă un mediu de lucru sănătos și sigur, concentrându-se în același timp pe dezvoltarea personală a fiecărui talent.

Angajații noștri se află în sufletul companiei noastre și, prin eforturile și participarea lor, putem viza noi oportunități, îmbunătățiri și cunoștințe pe care căutăm să le dezvoltăm pentru cea mai mare satisfacție a clienților.

Prin înțelegerea și cunoașterea echipei noastre și a așteptărilor sale, credem că acestea vor fi consolidate prin educație continuă, comunicare și dezvoltare și că împreună vom vedea recompensele realizării obiectivelor noastre comune.

Resim1

 

Viziunea și Valorile Noastre

Adunarea echipelor noastre în jurul valorilor modestiei, eficienței, simplității și responsabilității face parte din viziunea Newrest și a Newrest Grup.
În același timp, ne încurajăm colegii să își continue activitatea cu transparență și să lucreze pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre.
Forța noastră vine din spiritul nostru antreprenorial, care ne determină întotdeauna să inovăm și să ne dezvoltăm capacitățile.

Cifre Importante

Credem în egalitatea de gen și oferim un mediu de lucru egalitar pentru toți angajații noștri. Angajați:

48
Femeie
52
Bărbat

Angajații noștri în funcții executive și superioare:

57
Femeie
43
Bărbat

Vârsta medie a angajaților noștri:

42