Echipele noastre fac tot posibilul pentru a menține siguranța și calitatea alimentelor în bucătăriile și restaurantele noastre și produc mese echilibrate, variate și delicioase pentru satisfacția clienților noștri.

Certifcatele noastre

Parıltım Newrest respectă și implementează regulile de igienă și calitate ale industriei de catering.

Compania noastră este controlată în mod regulat și are următoarele certificări:

CERTIFICATES
Safe by Newrest

De la începutul pandemiei în 2020, am implementat măsurile necesare în toate proiectele noastre și am publicat ghidurile noastre pentru COVID-19. Pentru noi este esențial să ne protejăm angajații, clienții, oaspeții și toate celelalte părți interesate.

Această criză a creat noi certificări și etichete în industrie. Partenerul nostru global, Newrest, a decis să își publice standardele interne pentru activitățile și proiectele sale. Ca Parıltım Newrest, aplicăm și această etichetă. Fiecare dintre proiectele noastre este evaluat și poate primi acest document după examinarea inspectorilor de calitate Newrest Group.

Documentul nostru ne permite să evaluăm și să analizăm protocoalele, procedurile și măsurile preventive de securitate și igienă a muncii aplicate pentru a relua activitățile companiei noastre în condiții de igienă sigure sau pentru a continua prin crearea condițiilor.

Eticheta „SAFE byNewrest” oferă o asigurare suplimentară angajaților noștri, clienților și consumatorilor în faptul că toate măsurile sanitare necesare au fost luate pentru a ne asigura operațiunile.

Tehnologia Informației Și Soluții Digitale

Îmbunătățirea continuă a eficienței și serviciilor noastre prin dezvoltarea de instrumente digitale concepute atât pentru clienții noștri, cât și pentru operațiunile noastre face parte din ADN-ul nostru.

  • Connect –Eat

Pentru a răspunde cererii în creștere rapidă cu COVID-19, Parıltım Newrest recomandă o aplicație (prin mobil sau browser) în care consumatorii noștri își pot plasa comenzile online și pot primi livrări la birourile sau casele lor. Platforma Connect-Eat este creată special pentru fiecare dintre clienții noștri, ceea ce permite oferirea unor oferte personalizate.

  • Winrest

Winrest este un instrument operațional dezvoltat de Grup în cadrul Newrest Group și utilizat de echipele de achiziții, operațiuni, șefi, calitate și finanțe. Utilizat în peste 50 de țări, sistemul și-a demonstrat eficiența în optimizarea operațiunilor noastre.