Nu mai putem ignora presiunile și inegalitățile tot mai mari asupra resurselor planetei noastre. După cum ne arată anul 2020, totul se poate opri peste noapte. Și trebuie să decidem ce fel de moștenire vrem să lăsăm.

Responsabilitatea Socială a Întreprinderilor este o parte integrantă a ceea ce suntem și ghidează toate deciziile noastre strategice. Mâncarea bună a devenit o mare preocupare, chiar și o datorie civică. Alegerea produselor noastre și încurajarea clienților noștri să adopte o dietă sănătoasă și durabilă sunt pietrele de temelie ale strategiei grupului nostru. Dar dacă nu formalizăm și nu ne respectăm angajamentele, credința noastră nu va produce niciodată rezultate tangibile.

Atingerea acestor obiective este o măsură a creșterii și sustenabilității pe termen lung a companiei noastre. Luăm măsuri în domenii importante din punctul de vedere al modestiei și eficienței, care face parte și din valorile noastre. În acest scop, am identificat angajamente puternice și concrete care se extind dincolo de afacerea noastră actuală și obiectivele de a avea un efect real.

Vrem să ne concentrăm pe problemele care au un efect asupra creșterii Grupului nostru:

• Lupta împotriva risipei alimentare,

• Reducerea și reciclarea deșeurilor,

• Achiziții cu responsabilitate,

• Reducerea urmelor noastre de carbon,

• Și un angajament ridicat față de angajații noștri.

Respectul pentru valorile noastre oferă o direcție strategică clară care necesită participarea tuturor.
Statutul pe care l-am pregătit, este doar începutul, un prim pas către investiția noastră pe termen lung în creștere durabilă și favorabilă incluziunii.

Puteți explora angajamentele noastre în detaliu prin Postarea RSI și prin Statutul RSI.