Catering în Avion

Partenerul nostru global, Newrest, oferă servicii, de la designul meniului și gastronomie la gestionarea logistică, selectarea barurilor, serviciul „final” la ambalare și gestionarea aeronavelor până la zborurile VIP, conform nevoilor și cerințelor clienților.

Experții în gastronomie Newrest sunt pricepuți să creeze preparate personalizate care sunt adaptate pentru a îndeplini standardele înalte de calitate ale clienților în bucătăriile de service ale avioanelor.

CIFRE GLOBALE
İKON-1
264735
Mesele Servite Pe Zi
Icon-pays
35
În Țară
İKON-3
7983
Angajat
İKON-4
63
Aeroport Lounge

În fiecare zi, Newrest creează și dezvoltă rețete atât pentru companii aeriene de prestigiu, cât și pentru zboruri tradiționale cu costuri reduse.

Cererile nutriționale ale pasagerilor noștri sunt întotdeauna satisfăcute, fie din motive religioase, culturale, medicale sau de sănătate.

Newrest respectă reglementările locale și internaționale în ceea ce privește procesele de siguranță și utilizarea rampelor și se concentrează pe furnizarea de servicii sigure și punctuale.

Newrest cu Newrest Travel Retail (Turism Cu Amănuntul) prevede:

• Vânzări Buy-on-Board și Duty Free

• Managementul aprovizionării și back office comercial

• Design de carte de meniu și catalog

• Marketing de echipaj și formare hotelieră (marketing și design)

• Divertisment (Airfi® …)”

Sala de Așteptare Airline

 

Newrest administrează saloane de recepție pentru companii aeriene și companii aeriene. Ca parte a acestui serviciu, sălile sunt gestionate în toate aspectele: de la propria echipă de experți, furnizarea de echipamente, servicii de curățenie și întreținere sau fără acestea, până la conceptul de sală, amenajarea și designul acesteia pentru a primi pasagerii, serviciul de mâncare și băuturi ”a la carte” în sală cât și tot felul de servicii până la prezentare.

Pe scurt: soluții create pentru așteptările clienților noștri!