Angajamentul companiei noastre față de principiile din Declarația Universală a Drepturilor Omului ne-a determinat să sprijinim acțiunile desfășurate de organizațiile neguvernamentale și să realizăm proiecte în calitate de companie.

 

Proiectul Instructorilor de Profesii

Parıltım Newrest este membru al proiectului Instructorilor de liceu profesional, condus de Asociația Voluntarilor din Sectorul Privat. Managerii noștri experimentați și voluntari, care participă la cursurile oferite de ÖSGD, antrenează 13 studenți cu privire la dezvoltarea personală și informații tehnice pentru o perioadă de 2 ani. La fiecare 2 ani, studenții noștri absolvesc programul după care procesul începe din nou cu noii noștri studenți.

Toți elevii noștri pe care îi instruim sunt studenți de bucătărie și patiserie care studiază la un liceu profesional.

În același timp, oferim stagii și/sau oportunități de angajare studenților noștri care doresc să-și continue cariera alături de noi.

 

Investiții în Educație

Ca Parıltım Newrest, am construit „Sala de lectură și calculatoare Meselik” și „Școala secundară Hacı Bahattin Aydın” în locația Meșelik din orașul Milas, județul Muğla.

Casa noastră de lectură și calculatoare a fost deschisă pe 29 octombrie 2019. Este deschisă persoanelor de toate vârstele cărora le place să citească.

Școala noastră a fost deschisă odată cu anul universitar 2018-2019.Elevii noștri care au trebuit să meargă în alte sate pentru educație, acum vor putea primi educație în școala noastră, care constă din 8 clase.