Un Singur Standard

Echipa noastră calificată creează meniuri delicioase și sănătoase împreună cu clienții noștri . În plus față de serviciile noastre zilnice, facem plăcute serviciile cu zile și evenimente speciale pe tot parcursul anului.

Echipa de calitate Parıltım Newrest controlează și supraveghează proiectele și procesele noastre de producție, pentru a ne îmbunătăți în mod continuu și a ne îmbunătăți activitățile. Creăm o zonă plăcută pentru servirea masei cu conceptele noastre create în conformitate cu așteptările clienților noștri.

TURCIA & ROMĂNIA
İKON-1
81600
Mesele Servite Pe Zi
İKON-2
87
Proiect De Producție La Fața Locului
İKON-3
1536
Angajat

Clienții Noștri

Servim diferite lumi de afaceri și o gamă variată de consumatori, inclusiv instituții private și publice, cum ar fi fabrici, spitale, instituții de învățământ. Oferim o experiență bogată pentru consumatori, cu un mediu plăcut, unde oaspeții noștri se pot bucura de mese delicioase în timpul pauzelor din munca lor zilnică.

Parıltım Newrest este un partener de soluții pentru nevoile de alimente și băuturi ale profesioniștilor și ale pacienților din industria medicală. Echipa noastră de experți se ocupă de toate nevoile dietetice în timp ce creează meniuri echilibrate pentru sănătatea pacientului.

Instituțiile de învățământ, cum ar fi școlile publice și private, grădinițele, universitățile se bazează pe noi pentru a gestiona serviciile de mâncare și băuturi ale studenților. Știm importanța unei diete echilibrate și variate pentru dezvoltarea fizică a copiilor noștri.