Ajungem la Locațiile Îndepărtate

De la înființare, Newrest Group a extins geografia serviciilor Newrest Locațiile Îndepărtate, mergând și în locațiile îndepărtate și mai riscante. Astăzi, oferă servicii în multe țări cu o rețea largă.

În același timp, echipa Newrest a dezvoltat noi capacități pentru a îmbunătăți procesele și a satisface așteptările clienților. De-a lungul lunilor, ofertele Newrest Locațiile Îndepărtate au evoluat în primul rând fiind acum arătate ca referință de multe industrii.

CIFRE GLOBALE
İKON-1
129436
Mesele Servite Pe Zi
countries
21
În Țară
İKON-3
4798
Angajat

Newrest Locațiile Îndepărtate sprijină companiile și își adaugă expertiza în elaborarea de proiecte majore: proiectarea restaurantelor și bucătăriilor, analiza bugetului și sprijin pentru echipa locală, printre altele. Toate aceste servicii fac parte din asistența acordată personalului tehnic al viitorilor clienți.

Newrest Locațiile Îndepărtate oferă, de asemenea, servicii de gestionare a hotelurilor pentru persoanele care lucrează pe site-uri miniere, platforme petroliere sau proiecte mari de construcții.

Clienții noștri se pot aștepta ca serviciul Newrest Locațiile Îndepărtate să își asume responsabilitatea pentru orice lucru care îmbunătățește calitatea vieții în locul lor de reședință.